Miss Piggy and the muses

The daily quiz: Miss Piggy and the muses

In our weekly reader-set quiz, Andrew Smith tests your knowledge of board games, body parts and bands

Miss Piggy

What's her surname? Photograph: Getty Images
 

  1. Miss Piggy  What is Miss Piggy's surname?
  2. The Bible 
    In the Authorised Version of the Bible, what is the last word in the Old Testament?

  3. An open dictionary 
    "Hinkumbooby" is, or was, what?

  4. Daleks from a Doctor Who episode
    .
    Over the past 50 years, several US presidents have been represented by actors in Doctor Who. Which one of the following has NOT?

  5. Question mark 
    Franz Joseph Gall and Johann Gaspar Spurzheim are among the founding fathers of what?

  6. Queen Victoria
    One of the following is not a Muse. Which?

  7. Family playing board games 
    The board game Halma was invented in the early 1880s by George Howard Monks. How many playing pieces are used in a two-player game?

  8. Microphone 
    Shona Mooney and Olivia Ross are members of which all-female group?

  9. Katherine Jenkins
    What parts of the human anatomy are used in the traditional game Up Jenkins?

  10. A globe is held upside down
    Where is the Land of Green Ginger?

 

  • 1. What is Miss Piggy's surname?

    Correct answer: Lee


    2. In the Authorised Version of the Bible, what is the last word in the Old Testament?

    Correct answer: curse


    3. "Hinkumbooby" is, or was, what?

    Correct answer: an early version of the Hokey-Cokey


    4. Over the past 50 years, several US presidents have been represented by actors in Doctor Who. Which one of the following has NOT?

    Correct answer: Kennedy


    5. Franz Joseph Gall and Johann Gaspar Spurzheim are among the founding fathers of what?

    Correct answer: phrenology


    6. One of the following is not a Muse. Which?

    Correct answer: Theano


    7. The board game Halma was invented in the early 1880s by George Howard Monks. How many playing pieces are used in a two-player game?

    Correct answer: 38



  • 8. Shona Mooney and Olivia Ross are members of which all-female group?

    Correct answer: The Shee


    9. What parts of the human anatomy are used in the traditional game Up Jenkins?

    Correct answer: hands

    10. Where is the Land of Green Ginger?

    Correct answer: Hull

 

Hỗ trợ trực tuyến

yahoo Skype Me™! Tư vấn trực tuyến
0982 199 200
yahoo Skype Me™! Tư vấn trực tuyến
0982 199 200
   0982 199 200


Vui học tiếng anh

Stories
Test
Craft Corner
Songs
Quiz Time
spy on kids phone spy messages iphone how to i spy phone software site phone spy spy cam with iphone client android app to spy on text messages mobile spy for nokia c5 03 spy mobile hacker sms spy track phone messages i spy app iphone android tracking app need to spy i phone how does spy dialer work best spyware without targets phone cell phone how to catch a cheating husband yahoo mobile phone spy software reviews google spy cell phone program nokia c3 mobile tracker maps software spy on how to delete spyware cell phone phone sheriff vs spy bubble phone tapping from india spyware software gps tracking